In de jaren dat ik voorganger ben, heb ik gemerkt dat er momenten zijn dat we het niet helemaal alleen kunnen. Dat we soms iemand anders nodig hebben om met een frisse blik naar de situatie te kijken.

In Lucas 24 lezen we het verhaal van de Emmaüsgangers. Na de kruisiging van Jezus was hun hoop verdwenen. Het geloof voor de toekomst was weg. De bijbel leert ons dat ze somber waren. Ze hadden gehoord dat Jezus was opgestaan maar het niet zelf gezien. En ook al herkenden ze Hem op dat moment niet, toch liep Jezus met hen mee. Later in de tekst zien we dat de ogen geopend werden. Dat ze beseften dat Hij al die tijd met ze mee wandelde… “Was ons hart niet brandende in ons, terwijl Hij onderweg tot ons sprak en ons de Schriften opende?”

Soms kunnen we bedroeft zijn…somber zelfs. Het even niet meer zien. En het is makkelijk om te vergeten dat Jezus nog steeds met ons mee wil gaan op onze weg.

Dan kan het heel fijn zijn als iemand even naar uw verhaal luistert of met u meedenkt. Dat is de reden waarom wij het initiatief “Samen Onderweg” zijn gestart. Een mooie gelegenheid om elkaar en anderen te leren kennen.

Hij wil nog steeds spreken vanuit Zijn woord tot ons hart!

  1. Het is GEEN programma.
  2. Er zijn GEEN kosten aan verbonden.
  3. Het is geheel vrijblijvend.
  4. Één op één wandeling en gesprek (geen groepsverband).

We nodigen u gewoon simpel uit voor een wandeling, één op één, in het mooie Gent. We willen luisteren naar uw verhaal, met u meedenken, eventueel bidden, zoeken naar inspiratie vanuit Gods Woord en waar nodig bemoedigen.

Mijn vrouw zal de wandeling doen met de vrouwen. Ikzelf zal de wandeling doen met de mannen.

We kunnen de wandeling doen onder het genot van een kop koffie of thee, in Gent centrum of een van de mooie parken. Plaats, tijd en duur in onderling overleg.

Dus heeft u behoefte aan een luisterend oor, bemoediging of iemand om een praatje mee te maken, neem dan gerust contact met ons op.

info@dedeurgent.be

Met zeer vriendelijke groet,

Arian en Mireille de Wit